Portrætfoto

Få foreviget dig og dine kære med et portrætfoto

Her hos Foto Service Fyn tilbyder vi dig at få taget smukke og professionelle portrætfotos. Når vi tager portrætfotos sigter vi efter at fange det helt unikke i det menneske der fotograferes – sjælen skal så at sige med ind i billedet. Herved kan den der skal nyde billedet, mærke og glæde sig over nærværet i fotografiet.

Et godt portrætfoto afhænger ikke af en smuk model, det afhænger af en dygtig fotograf der netop kan fange lyset og skønheden i den der fotograferes!
I mit objektiv er alle smukke, og jeg nyder at fange detaljen – smilehullet, skønhedspletten og smilerynken. At tage et
portrætfoto er således også en dejlig oplevelse for mig.
 

Det tilbyder Foto Service Fyn

Vi tilbyder fotografering af alle, store som små, børn som gamle. Som regel tages et portrætfoto i vores studie i Middelfart, men det er også ofte at vi tager ud til private hjem, eller i naturen for et mere personligt fotoshoot. Prisen for et portrætfoto er fornuftig, og vi garanterer at du bliver tilfreds.

Fotografiet tages i fællesskab med kunden, og jeg er altid lydhør for gode ideer, foreslåede vinkler og så videre. Portrætfotos tages på hele Fyn, hovedsageligt i områderne omkring Middelfart, Fredericia og Odense. Gruppebilleder dækker op til 4 voksne og 2 børn i studie, udendørs er der ingen begrænsninger.

Skal portrættet minde om et i allerede har i forvejen, så vil vi naturligvis prøve at lave det nye i samme stil.

Har du specielle ønsker er du velkommen til at kontakte os.
 

Alm. portræt optagelse:

Optagelsen i studie 495,-
+ prisen på fotografiske print (afhængig af størrelsen).

Optagelse on location 695,-
+ kørsel
+ prisen på fotografiske print (afhængig af størrelsen).
 

Se billeder i galleriet >>>
Portrætfotografering