Erhverv- og reklamefoto

Et reklamefoto skal følge med tiden.


Det skal være nyskabende, opsigtsvækkende, gådefuldt og virke dragende på potentielle kunder. 

Hos Foto Service Fyn bruger vi vores viden omkring fototeknik til at skabe kreative og tidssvarende billeder. Det er vores mål at skabe unikke billeder, der vækker opsigt og dermed skaber øget interesse for netop dine produkter/service.

Vi tager de billeder du har brug for til din: 
  • Annonce 
  • Website 
  • Kampagnemateriale
  • Virksomhedspræsentationer 
  • Medarbejderpræsentationer m.m.

Vi tager både medarbejder billeder, portrætter, reklame/produkt foto og meget, meget andet.

Derfor

Et produkt sælger bedst når det er visuelt illustreret. Ord og flotte sætninger kan gøre meget, men de fleste kunder vil gerne se, hvad de køber før, salget er i hus. Den rette fotograf kan afbillede et produkt så det fremstår indbydende og realistisk.
Der kan fokuseres på de små detaljer eller en helhed med en lækker opstilling. Om det er en kjole, mælk eller værktøj der skal sælges, er et reklamefoto altid den rette vej mod et godt salg. Og billedet skal se lækkert og professionelt ud, for at det sælger godt. 
Kvaliteten skal illustreres og køberen skal føle sig lokket. Alt det kan vi hjælpe dig med!

Vi tilbyder

Her hos Foto Service Fyn tilbyder vi professionelt reklamefoto til en fordelagtig pris. Vi har mange års teknisk erfaring, et øje for æstetik samt alt nødvendigt, moderne og professionelt udstyr der sikrer at resultatet altid er i top.
Skal du have taget et reklamefoto eller to er du altså kommet til det rette sted!
Vi servicerer på hele Fyn, hovedsageligt i områderne omkring Odense, Fredericia og Middelfart. Vores photoshoots skydes både i privat regi og i vores studie. Ring eller skriv gerne for mere information. Vi kan hjælpe dig med det visuelle look.

Da opgaverne er meget forskellige er priserne det også.

Så kontakt os og lad os tale om hvad du ønsker, så laver vi et godt tilbud til dig.


Se billeder i galleriet >>>